Otkriveno, Klinsman dobio otkaz jer je tražio unapređenje?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2020, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno, Klinsman dobio otkaz jer je tražio unapređenje?

Zahtev nije dobro prihvaćen od strane čelnika Herte.

Jirgen Klinsman je danas iznenada napustio klupu Herte.

Ovo je još veće iznenađenje pošto je nemački trener bio sinoć uživo na FB lajv strimu Herte Berlin gde je u par navrata izjavio kako je klub na dobrim nogama i na sigurnom putu.

Nemački mediji spekuliše da je Klinsman dobio otkaz zato što je hteo unapređenje, to jest da naredne sezone zauzme poziciju tehničkog direktora kluba, nešto što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u berlinskom klubu do sada nije viđeno.

Klinsman je hteo više moći u odabiru igrača i samim upravljanjem kluba što je odbijeno, posle čega nije bilo puta nazad.

Grujiću tako ostaje da čeka novog trenera, trećeg u ovoj sezoni. Herta je trenutno na 14. poziciji sa šest bodova više od ugrožene zone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.