Otkrivena opklada, Murinjo dao prelak zadatak?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 13:00

Otkrivena opklada, Murinjo dao 'prelak' zadatak?

Pojačanje iz Madrida zaradio svoj 'bonus'.

Pisali smo juče, Žoze Murinjo je morao da iskešira 500 funti ekspresno po kraju utakmice sa Sitijem gde je njegov Totenhem slavio rezultatom 2:0.

Kasnije tokom noći, Murinjo je na svom Instagram profilu demonstrirao kako je čovek od reči, Regulion je dobio opkladu - nagrada je bila Iberijska šunka.

Nismo znali suštinu opklade, mislili smo da je u pitanju pobeda bez primljenog gola, ali "Posebni" je imao posebni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadatak za Španca.

Regulion je imao zadatak da spreči Mareza u nameri da ga predibla, što je nekadašnji fudbaler Real Madrida i bukvalno shvatio. Marez je pokušao četiri driblinga, nijedan nije bio uspešan protiv Španca. Alžirac je i napustio teren u 72. minutu posle blede partije.

Totenhem sledeću utakmicu igra sa Ludogorecom, videćemo da li Murinjo nastavlja sa specijalizovanim zadacima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.