Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 15:55

Otkazan turnir u Vašingtonu, da li je ugrožen Ju-Es open?

Teniski turnir u Vašingtonu, kojim je trebalo da bude nastavljena sezone, otkazan je zbog problema sa međunarodnim putovanjima i trendom rasta slučajeva zaraze korona virusom, saopštili su organizatori.
Turnir u Vašingtonu trebalo je da počne 14. avgusta i bio bi prvi turnir nakon što je neposredno pred Indijan Vels suspendovana sezona sredinom marta.

Prvi čovek turnira Mark Ajn je izjavio da je turnir otkazan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog problema sa međunarodnim putovanjima i skorašnjim trendom rasta slučajeva zaraze koronavirusom. 
Za sada nije poznato kakav će uticaj ovo otkazivanje imati na Ju-Es Open, koji bi trebalo da startuje 31. avgusta.
Prethodno, trebalo bi da se održi Masters u Sinsinatiju, koji je zakazan za 22. avgust.
Direktorka Ju-Es opena Stejsi Alester je istakla da sve ide po planu za Otvoreno prvenstvo SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Tenis,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan turnir kojim je trebalo da bude okončana pauza zbog pandemije u SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2020

Teniski turnir Siti open u Vašingtonu, koji je trebalo da počne kvalifikacijama 13. avgusta, otkazan je danas zbog problema sa organizacijom..."Previše je nerešenih pitanja, uključujući restrikcije vezane za putovanja, kao i zabrinjavajuće zdravstvene trendove", izjavio je menadžer turnira Mark...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.