Izvor: RTS, 01.Nov.2020, 13:27

Otkazan meč Cedevita Olimpije i Budućnosti

Utakmica između Cedevita Olimpije i Budućnosti odložena je zbog potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom u redovima podgoričkog kluba, saopštila je ABA liga. Tim Budućnosti trebalo je da večeras igra kao gost kod Cedevite u utakmici petog kola.
Testiranja koja je podgorički klub obavio u subotu pokazala su da su trojica igrača pozitivna na koronavirus.

"Nakon sinoćnjeg treninga, naša ekipa je uradila još jedan test i, nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispostavilo se da ima pozitivnih na koronavirus. Ekipa je zakazala novo testiranje za ponedeljak ujutru. Svim našim navijačima poručujemo da poštuju mere kako bismo svi kao društvo dobili ovu 'utakmicu'", saopšteno je na sajtu crnogorskog prvaka.
ABA liga je istakla da će naknadno objaviti novi termin odigravanja meča čim se za to ukaže prilika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ništa od okršaja srpskih trenera u Evrokupu, meč otkazan zbog koronavirusa

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 11:42

Susret će biti odložen...Lijetkabelis je juče objavio da je čak devet članova ekipe pozitivno na koronavirus...Od tih devet u pitanju je šest igrača i tri člana stručnog štaba, od kojih su svi trenutno u izolaciji...To sasvim izvesno znači da ekipa koju sa klupe predvodi Nenad Čanak neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.