Otišli ligamenti, srpski vezista završio sezonu!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišli ligamenti, srpski vezista završio sezonu!

Stigla je potvrda.

Nažalost, loše sumnje su se obistinile, Ivan Radovanović je doživeo povredu ligamenata kolena i za njega je ova sezona završena.

Đenova je danas potvrdila da će Radovanović do kraja nedelje boraviti kod specijaliste u Lionu, nakon čega će biti doneta odluka o njegovoj operaciji i daljem procesu rehabilitacije.

Ovakve povrede uglavnom zahtevaju period oporavka od pet do šest meseci, tako da je ova sezona za njega završena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Radovanović je jedan od najstandardnijih igrača Đenove, ove sezone odigrao je 22 meča u Seriji A i Kupu Italije.

Ovo će biti veliki udarac za Đenovu, koja je taman počela da igra bolje i vezala dve pobede, ali se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 18. poziciji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.