Reklamirao sport i zaradio prijavu

Izvor: Beta, 13.Mar.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklamirao sport i zaradio prijavu

PIROT, 13. marta 2011. (Beta)- Trenera i predsednika Aikido kluba Tenšin iz Pirota Aleksandra Petrovića (31) Prekršajni sud u Pirotu proglasio je odgovornim i izrekao mu opomenu, jer je prekršio Zakon o oglašavanju kada je na školama lepio plakate kojima poziva decu da treniraju.

Sud je postupio po prijavi republičkog tržišnog inspektora za pirotski okrug Dragane Mijalković, koju je ona podnela još u martu prošle godine.

Petrović je trener, osnivač i instruktor u klubu Tenšin, koji je osnovan 2006. godine i registrovan u ministarstvu sporta. Petrović je po struci gradjevinski inženjer i nigde nije zaposlen.

"Presudu još nisam dobio, ali ne nameravam da platim nikakvu kaznu", rekao je Petrović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mamio" decu da se bave sportom

Izvor: Mondo, 13.Mar.2011

Trenera i predsednika Aikido kluba Tenšin iz Pirota Aleksandra Petrovića (31) Prekršajni sud u Pirotu proglasio je odgovornim i izrekao mu opomenu, jer je na školama lepio plakate kojima poziva decu da treniraju.

Nastavak na Mondo...

Reklamirao sport i zaradio prijavu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2011

Trenera i predsednika Aikido kluba Tenšin iz Pirota Aleksandra Petrovića (31) Prekršajni sud u Pirotu proglasio je odgovornim i izrekao mu opomenu, jer je prekršio Zakon o oglašavanju kada je na školama lepio plakate kojima poziva decu da treniraju...Sud je postupio po prijavi republičkog tržišnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Na sud zbog reklamiranja sportskog kluba po školama

Izvor: Press, 14.Mar.2011, 04:57

Aleksandar Petrović, trener i predsednik aikido kluba „Tenšin" iz Pirota, dospeo je na sud jer je tržišni inspektor protiv njega podneo prijavu zbog toga što je po pirotskim školama lepio plakate pozivajući decu da se bave ovim sportom

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.