Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 17:40

Ostrvom bruji: Navijači se vraćaju na tribine!

Čeka se još amin premijera Borisa Džonsona

Sumoran i tmuran je fudbal otkako na tribinama nema publike, pogotovo u fudbalskoj kolevci na Ostrvu, ali evo svetlosti na kraju tunela! Britanski Dejli Mejl pod vinjetom “ekskluzivno“ najavljuje povratak gledalaca na tribine već od početka decembra!

Kako se navodi, stadioni će najverovatnije ponovo biti otvoreni za publiku već od 2. decembra, naravno s podrazumevanim ograničenjima i maksimalnim poštovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svih mera zaštite i prevencije širenja virusa korona.

Na tribinama će biti dozvoljeno najviše 6.000 gledalaca iliti 50 odsto kapaciteta stadiona, zavisno koji je broj od ta dva manji. Dalje to znači da će dozvolu dobiti najviše 4.000 u prvom i još 2.000 gledalaca u drugom prstenu stadiona. U slučaju događaja na zatvorenom biće omogućeno prisustvo najviše 1.000 gledalaca ili 50 odsto od kapaciteta tribina. Opet, kao relevantan podatak uzimaće se manji broj.

Sve još ipak čeka na amin britanskog premijera Borisa Džonsona koji bi najkasnije u ponedeljak uveče trebalo da se izjasni po pitanju ovog predloga dostavljenog od strane Odseka za sport i kulturu.

Da li ćemo u Premijer ligi konačno ponovo čuti glas publike na tribinama, umesto već snimljenih šablona?

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.