Ostrvo uzdrmano, blokbaster razmena u najavi, šta će reći Gvardiola?!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvo uzdrmano, blokbaster razmena u najavi, šta će reći Gvardiola?!

Englezi prenose informacije o mogućoj razmeni tektonskih razmera.

Nije tajna da je madridski Real odavno zainteresovan za ofanzivca engleske reprezentacije i Mančester sitija Rahima Sterlinga.

Florentino Perez već dugi niz godina pokušava da u Madridu okupi najbolje mlade igrače sveta, pa je tako pratio Sterling dok je još igrao u dresu Liverpula.

Usledio je veliki transfer u Siti, hitronogi Sterling se afirmisao kao jedan od najboljih igrača aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << engleskog prvaka, Rio Ferdinand ga je smelo uvrstio i u pet najboljih igrača na planeti u ovom trenutku.

Sve ovo je dovoljno da se Real baci u akciju, a kako prenosi "Skaj Sports" spremili su i prvu ponudu za usluge Rahima Sterlinga.

"Opipaće puls" Pepa Gvardiole i uprave Sitija sa ponudom od 80 miliona evra u paketu sa Geretom Bejlom!

"Skaj" prenosi i da će predstavnici "kraljevskog" kluba pratiti zvezdu Sitija u dresu "Gordog Albiona" tokom predstojeće reprezentativne pauze i da će tek nakon toga utvrditi sve detalje oko ponude koju planiraju da pošalju na adresu "Građana".

Problem je izgleda u činjenici što u Sitiju nisu baš zainteresovani za 30-godišnjeg velškog reprezentativca, koji je itekako sklon povredama.

Engleski mediji takođe prenose da bi u slučaju da ovakva ponuda ne upali, Perez morao da izdvoji više od 200 miliona evra za Sterlingove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baš je ovo Real „lepo“ smislio: Geret Bejl + 90.000.000 evra za Sterlinga! Siti: Šta će nam igrač koji se stalno povređuje?

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2019, 01:11

U Madridu ambiciozan plan kuju – na Etihadu ni da čuju. Pokušao je Real da ispipa puls Mančester Sitija, da pripremi teren za eventualni dolazak Rahima Sterlinga, međutim, čim su u taboru aktulenog prvaka Engleske čuli za ideju kraljevskog kluba samo što nisu prasnuli u smeh, kamoli pomislili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.