Ostale još dve opcije, Nejmar zna šta mora da uradi!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostale još dve opcije, Nejmar zna šta mora da uradi!

PSŽ odbio još jednu ponudu, ona kojoj se nadaju neće stići. Kakav bi mogao da bude rasplet?

Abidal i Leonardo su razgovarali nekoliko puta prošle nedelje, ali nema pomaka, pre odlaska Kutinja u Bajern, PSŽ je odbio ponudu, Brazilca, Vidala i 60 miliona evra. Barsa je procenila da je to oko 200 miliona, ali Parižani nisu bili zainteresovani.

Oni insistiraju da svaki dogovor mora da pođe od 100 miliona u kešu, jer im je novac potreban za Nejmarovu zamenu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Međutim, Barselona čak i uz pomenuti novac nema koga da ponudi. Valverde odbija pomisao da Semedo bude uključen u trampu, jedini "čip" koji sada imaju je Dembele, međutim on se nećka. Čini se da bi mladi Francuz i 100 miliona završili posao, sledeće nedelje će Barsa krenuti u odlučujući napad.

Druga opcija koju PSŽ odbija je pozajmica Nejmara, sa obaveznim otkupom na kraju sledeće sezone. Leonardo se nadao da će uvući Real u igru, ali od toga nema ništa, Madriđani nemaju novca za taj poduhvat posle silnih ulaganja ovog leta.

Barselona očekuje da Nejmar nekim gestom pogura stvari, on neće igrati dok se situacija ne reši, ali trenira sa ekipom, profesionalno ispunjava obaveze.

Iz Brazila se oglasio njegov selektor Tite koji je otkrio da se čuo sa "Nejom" i da on nije nimalo zabrinut, drugim rečima siguran je da će se ovog leta vratiti na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.