Ostala još samo četvorica - Ko će biti plan B triju MSN?

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostala još samo četvorica - Ko će biti plan B triju MSN?

Ovog leta, čak 36 imena povezivala su se sa napadom Barselone, a na listi su ostala još samo četvorica.

Lusijano Vijeto i Kevin Gameiro su bile prve želje Luisa Enrikea, međutim, oni su zamenili dresove Atletiko Madrida i Sevilje. Gabrijel Žezus i Nolito su potpisali za Mančester siti, pa je Barsa i tu ''izvisila''.

Sada su na listi ostali još samo - Mario Gomez, Lukas Perez, Džonatan Sorijano i Gabrijel Barbosa ''Gabigol''.

Izuzev ''Gabigola'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čija je vrednost preko 25 miliona, preostali igrači ne bi koštali Barsu više od 10 miliona evra.


Mario Gomez se vraća u Fiorentinu posle briljantne sezone u dresu Bešiktaša i na stolu ima ponude Barselone i Borusije Dortmund. Nemac ima 31 godinu, prava je ''devetka'', ali mu nedostaje brzina na kojoj insistira Luis Enrike.

Lukas Perez čitavo leta čeka poziv Barselone i u nekoliko navrata se otvoreno nabacivao Kataloncima. Iako ima 27 godina, tek je prošle sezone eksplodirao i probio svoje ime u ligama petice. Bio je prvi strelac Deportivo La Korunje sa 17 golova i ne bi imao ništa protiv da sa klupe čeka svoju malu minutažu na Kamp nou.

Džonatan Sorijano je dobro poznato lice u Barseloni. Bio je dugogodišnji kapiten Barselone B i nekako su mu Katalonci ostali dužni šansu u prvom timu. On ima 30 godina, u Barsi B je igrao od 2009. do 2012. godine i na 84 utakmice postigao je 59 golova. U zimu 2012. godine odlučio je da pređe u Red Bul Salzurg i tamo je nastavio da rešeta, postigao je neverovatnih 160 golova na 179 utakmica.

Gabrijel Barbosa ''Gabigol'' je najdalje od Barselone, pošto su Inter i Juventus spremni da mu ponude bolje uslove. Ima samo 19 godina, želi u Evropu, pošto je prvotimac Santosa već četiri godine, odigrao je 152 utakmice i postigao 56 golova.

Ko je najbolje rešenje za Barsin plan B?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.