Orlići visoko lete u Kijevu: Tri komada za plasman u finale

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići visoko lete u Kijevu: Tri komada za plasman u finale

Izabranici Tomislava Sivića posle preokreta savladali Austriju sa 3:1 (0:1) na turniru "Valerij Lobanovski"

Mlada reprezentacija Srbije igraće u finalu 13. tradicionalnog turnira „Valerij Lobanovski“, nakon što je u polufinalu savladala Austriju sa 3:1 (0:1).

Iako su Austrijanci poveli u finišu prvog poluvremena preko Grubera, nastavak meča je doneo mnogo bolju igru izabranika Tomislava Sivića koji su postigli tri pogotka i preokrenuli rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u svoju korist.

Defanzivac Nikola Maraš poravnao je u 54. minutu na 1:1, a u poslednjih desetak minuta Orlići su zahvaljujući golovima Mijata Gaćinovića (82') i Fejsala Mulića (90') stigli do ubedljivog trijumfa i plasmana u finale koje se igra u četvrtak.

Mladi fudbaleri Srbije će se 2. juna od 18 časova botiri za titulu sa pobednikom drugog polufinala koje nešto kasnije igraju Ukrajina i Izrael. Podsetimo, 2007. godine mlada reprezentacija Srbije izgubila je u finalu ovog turnira od Izraela.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" u finalu turnira u Kijevu

Izvor: RTS, 31.Maj.2016

. Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u finale turnira "Valerij Lobanovski" u Kijevu, pošto je savladala Austriju sa 3:1 (0:1).

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.