Opstanak kneževa nije daleko, pao i Lion

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opstanak "kneževa" nije daleko, pao i Lion

Fudbaleri Monaka lako su slavili na svom stadionu protiv ekipe Liona, a meč je faktički bio rešen već posle pola časa igre.

Nažalost, nismo videli pogodak u prvih 15 minuta utakmice, već povredu u redovima Liona. Fernando Marsal je već u 12. minutu utakmice morao da napusti igru zbog povrede, a zamenio ga je Ferlan Mendi.

Monako je šest minuta nakon ove prinudne izmene Liona došao do gola preko Želsona Martinsa, koji je iz kolena uspeo da pošalje loptu u donji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << levi ugao i savlada Entonija Lopeza. OVDE možete videti Martinsov pogodak.

Desni bek Liona, Duboa, bio je prilično neoprezan sredinom prvog poluvremena, kada je izgubio loptu od Ronija Lopeza, a ovaj sam istrčao prema golu Liona i savladao svog prezimenjaka Entonija.

Martin Terije je u 28. minutu dobio žuti karton, a već u 39. je Bruno Genesio, trener Liona, posegao za drugom izmenom, kada je Terijea zamenio Memfis Depaj.

Lion je dobio jedanaesterac u 71. minutu utakmice, nakon što je oboren Musa Dembele, a penal je promašio Memfis Depaj, koji je u igru ušao krajem prvog poluvremena. OVDE možete videti promašeni penal.

Sve je probao trener Liona, čak je Korne ušao u 81. minutu, ali je Monako bio za nijansu bolji protivnik i zasluženo slavio rezultatom 2:0. Lion sada beži Sent Etjenu 3 boda, koji u narednom kolu ima derbi meč sa Olimpikom iz Marseja, dok Lion kod kuće čeka ekipu Tuluza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.