Opomena za igrače Zvezde, ne ulaziti u zamku!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opomena za igrače Zvezde, ne ulaziti u zamku!

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je danas da njegova ekipa ne sme da upadne u zamku brze košarke Real Madrida, u predstojećoj utakmici sedmog kola Evrolige.

"Dobro znamo šta znači ime Reala – najveći brend i ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve. Izašli su iz težeg perioda pobedom u prošlom kolu Evrolige, ali važno je da kontrolišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu jer je njihov stil igre dobro poznat. Izuzetno brza igra, sa puno šuteva za tri poena. Zato nam je potrebna velika koncentracija kako ne bismo upali u zamku brze košarke", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni protiv Real Madrida, utakmicu sedmog kola Evrolige.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegova ekipa mora da odigra čvrsto u odbrani i da uz podršku navijača veruje da crveno-beli imaju šansu za pobedu.

"Očekuje nas još jedna velika utakmica u Areni, protiv ekipe i kluba za koji se zna šta predstavlja u evropskoj košarci. Ekipa Reala nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje imaju veliki kvalitet, dobro se poznaju, uigrani su, igraju izuzetno brzo", rekao je Dobrić.

On je dodao da njegova ekipa hvata ritam posle dve pobede i da je utakmica sa Realom veliki izazov, zbog čega mora da odigra odlično.

Zvezda je saopštila da je interesovanje za utakmicu veliko i podsetila navijače da su mesta numerisana u Beogradskoj areni i da će kontrole na ulazima biti detaljne.

Real se vraća u Arenu akon osvojene Evrolige 2018. godine kada je u finalu pobedio Fenerbahče sa 85:80.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gavrilović: Real zahteva punu koncentraciju i kontrolu

Izvor: RTS, 06.Nov.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred meč 7. kola Evrolige protiv Real Madrida, rekao je da njegov tim mora da kontroliše utakmicu ako želi pozitivan rezultat. . "Dobro znamo šta znači ime Reala. Najveći...

Nastavak na RTS...

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Real Madrid

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2019, 09:10

Košarkaši Crvene zvezde i madridskog Reala sastaju se večeras u utakmici sedmog kola Evrolige. Meč na terenu beogradske "Štark arene" igra se od 19 časova, a Beograđani najavljuju još jedan spektakl u elitnom takmičenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.