Opet tragedija, u Francuskoj umro 18-godišnjak!

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet tragedija, u Francuskoj umro 18-godišnjak!

Mladi fudbaler Tomas Rodrigez preminuo u noći između četvrtka i petka, kada je njegov klub trebalo da igra utakmicu Lige 2!

Foto: Guliver/Getty Images, Thinkstock

Tomas Rodrigez, mladi fudbaler ekipe Tura, koja se takmiči u francuskoj Ligi 2, preminuo je od zastoja rada srca.

Posle tragedije u Italiji, gde je smrt kapitena Fiorentine potresla ceo svet, još jedan smrtni slučaj potvrđen je i zvanično, porukom Rodrigezovog kluba.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvaničnom saopštenju, 18-godišnji vezni igrač preminuo je u noći s četvrtka na petak, kada je njegov klub trebalo da igra prvenstvenu utakmicu.

Klub je izrazio saučešće porodici i najbližim srodnicima francuskog fudbalera.

"Čitav klub je duboko pogođen ovom velikom tragedijom. Osećamo duboku tugu i bol zbog smrti fudbalera", navodi se u saopštenju.

⚫️ #Communiqué - Décès du jeune Thomas Rodriguez➡️ https://t.co/VDU80zNJ9Mpic.twitter.com/pxGYnj6Bqt

— Tours Football Club (@ToursFC) March 9, 2018

Meč između Tura i Valensijena očekivano je odložen, a Francuska fudbalska federacija (FFF) saopštila je da će na mečevima tamošnjih liga biti održan minut ćutanja za preminulog igrača.

Rodrigez je tek počeo da igra za prvu ekipu Tura i nastupio je na samo nekoliko mečeva. U klub je stigao 2016. godine kada je počeo da igra i za mladu reprezentaciju Francuske.

Bio je veliki talenat, a u samo nekoliko godina je napredovao i do seniorske ekipe.

Podsetimo, slična tragedija se dogodila u nedelju kada je Davide Astori, italijanski reprezentativac i kapetan Fiorentine, umro u hotelu u Udinama, a obdukcija je pokazala da mu je srce usporilo i u jednom trenutku prestalo kucati.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.