Opet isto, Pep će pobesneti, ovo su sastavi pred derbi!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet isto, Pep će pobesneti, ovo su sastavi pred derbi!

Ništa ne može da spreči navijače Liverpula...

Opet isto, iako su krili rutu autobusa, nisu uspeli da stignu do "Enfilda" neprimećeni. Sitijevi igrač su kao i prošle godine dočekani uvredama, ali ovoga puta samo pretnje i pogrde, autobus nije zasut kamenjen i metalnim novcem. Prošle sezone Pep je pobesneo zbog takvog dočeka, videćemo šta će reći večeras nakon derbija.

Quite the welcome for the Manchester City team bus again...https://t.co/t31OUJgOZF #LIVMCI >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pic.twitter.com/g0xb8lqRgI

— Indy Football (@IndyFootball) 10. новембар 2019.

Oba trenera odlučila su se za neke promene u sastavima, vratio se Rodri kod Sitijašto je svakako ohrabrenje, a levo će Anhelinjo. Kod Liverpula manje više sve očekivano, Lovren opet u postavi, a na sredini će krenuti Klop sa Hendersonom, Fabinjom i Vajnaldumom, iako se pričalo da će Oks Čembrlen i Džo Gomez možda dobiti šansu od početka.

Quite the welcome for the Manchester City team bus again...https://t.co/t31OUJgOZF #LIVMCI pic.twitter.com/g0xb8lqRgI

— Indy Football (@IndyFootball) 10. новембар 2019.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.