Operacija uspešna, kad se Kari vraća na teren?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operacija uspešna, kad se Kari vraća na teren?

Stefon Kari je danas imao operaciju šake.

Golden Stejt je u velikom problemu. Nakon najnovije povrede Stefa Karija njihove šanse za titulu su značajno smanjene, pitanje je kada će se bek vratiti na teren nakon preloma šake.

On se povredio u duelu sa Finiksom, na njega je pao Aron Bejns što se završilo veoma loše.

Kari je danas imao operaciju, a u Golden Stejtu su se oglasili da je sve prošlo kako treba i da se sigurno neće vraćati na teren tri meseca kada će biti nova procena njegovog stanja.

Do tada mora da miruje, a Golden Stejt će najverovatnije biti osuđen na nešto više poraza od planiranog broja...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OPERISAN JE: Evo kada se Kari vraća na parket

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019

Povredio je šaku...Prva zvezda Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, povredio je šaku u duelu protiv Finiks Sansa kada mu je Eron Bejns pao na ruku. Kari je u petak operisan, a prema prvim prognozama sjajnog šutera nećemo gledati minimum tri meseca na parketu. kada će se uraditi nova kontrola...Do tada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.