Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2020, 00:47

Opcija manje u špicu Milana za naredne tri utakmice

Moraće Ibrahimović da igra sve vreme

Taman je lepo uhvatio zalet, počeo da daje i namešta golove i dok su u Milanu kovali planove kako da nastave uzdizanje Rafaela Leaa, mladi napadač se povredio.

Tokom srede veče, u okviru susreta sa Holandijom, u dresu mlade reprezentacije Portugala, osetio je zatezanje u butnim mišiću desne noge, zamenjen je, da bi lekarski pregledi potvrdili da mora da miruje minimum deset dana, pre naredne kontrole.

To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će sigurno propustiti derbi Serije A sa Napolijem na San Paolu, meč sa nepredvidivom Fjorentinom na San Siru, ali i gostovanje bivšem klubu Lilu, narednog četvrtka u Ligi Evrope. Za deset dana će Rafael Leao ponovo kod doktora i ako sve bude u redu, strelac tri i asistent za još toliko golova ove sezone, konkurisao bi za duel sa Seltikom. 3. decembra.

U međuvremenu, moraće Zlatan Ibrahimović maltene sve vreme da igra, jer je jedini klasični špic u ekipi, ako se izuzme 18-godišnji Lorenco Kolombo. Što uopšte nije problem Šveđaninu. On i ne voli kad ga menjaju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.