Opcija manje - Evropski gigant nema mesta za Tea!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2019, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opcija manje - Evropski gigant nema mesta za Tea!

Dok Miloš Teodosić čeka na eventualnu ponudu iz NBA lige, ljubitelji košarke u Evropi saznali su koji je od pominjanih klubova odbacio navode o angažovanju srpskog plejmejkera.

Dan nakon što je iz Los Anđelesa stigla vest da će Klipersi "vejvovati" Miloša Teodosića u Evropi su krenule spekulacije oko toga gde će srpski plejmejker nastaviti karijeru.

Prva opcija koju Miloš Teodosić ima, mada je malo verovatna, jeste da mu neki od NBA klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do subote uveče ponudi ugovor i da tako ostane u najjačoj ligi sveta.

Pošto je poznato da je Teo razočaran svojom epizodom "preko bare", za očekivati je da već ove zime napusti NBA i ponovo zaigra košarku u Evropi.

Pisalo se da su mu opcije Anadolu Efes, Makabi iz Tel Aviva, ali i moskovski CSKA čiji je dres sa velikim uspehom nosio u periodu od 2011. do 2017. godine.

Tim povodom novinari su razgovarali sa prvim čovekom "Armejaca" Andrejem Vatutinom koji je "zapalio vatru", a potom objasnio da od angažovanja Miloša Teodosića neće biti ništa.

"Nismo razmatrali njegov povratak u CSKA. Naš sastav je popunjen. Tako da je najbolje da pričate direktno sa Milošem o njegovim planovima za budućnost i tome da li će se vratiti ove sezone i igrati košarku ili odlučiti da trenira, radi i spreman dočeka utakmice reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu", izjavio je Vatutin.

Pošto je od prvog čoveka CSKA stigla potvrda da se Teo ne vraća u Moskvu, ostaje da sačekamo i vidimo ko će od evroligaša ugrabiti lucidnog pleja reprezentacije Srbije.

Treba takođe imati u vidu i poslednju rečenicu Andreja Vatutina. Moguće je da Miloš Teodosić kroz treninge održava formu do Svetskog prvenstva i da tek na leto pronađe novi angažman.
Pogledaj vesti o: NBA,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predsednik CSKA: Teodosić je genije, ali trenutno nije opcija

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2019

Dva dana posle razlaza Miloša Teodosića i LA Klipersa i dalje je nepoznata naredna stanica u karijeri sjajnog srpskog plejmejkera. Kao najozbiljnija opcija pominjao se Anadolu Efes, mada sui z tog turskog kluba protokolarno demantovali da žele Teodosića. Argumentovanu poruku poslao je prvi čovek...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.