Ono kao ljubav, Boateng izabrao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kao ljubav, Boateng izabrao novi klub!

Odbio bolju ponudu, razlog je Melisa Sata.

Prvo pojačanje Fiorentine u novoj sezoni i prvo pojačanje u novoj eri vlasnika Roka Komisa biće Prins Boateng. Vratio se iz Barselone sa pozajmice gde nije ni igrao, Sasuolo želi da ga proda.

Izgledalo je da će se vratiti u Nemačku, imao je odličnu ponudu Ajntrahta, ali na kraju je za manji novac odlučio da ostane u Seriji A.

Razlog je to što se pomirio sa suprugom Melisom Satom, jedno vreme su bili razdvojeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je ljubav izgleda ponovo buknula.

U svakom slučaju, dobro pojačanje za "Ljubičaste", čeka se još jedan igrač Sasuola, Španac Pol Lirola, ali i još nekoliko fudbalera, pominju se Ljorente, Politano iz Intera, a treba rešiti problem Kjeze koji želi da napusti klub.

Fiorentina ima težak raspored, dočekuju Napoli, putuju u Đenovu, dolazi im Juventus, pa onda gostuju protiv Atalante...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.