Oni su rasterećeni, sa takvim ekipama je najteže igrati

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 23:47

"Oni su rasterećeni, sa takvim ekipama je najteže igrati"

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez rekao je da će Novi Pazar biti rasterećen i istakao da je upravo sa takvim ekipama najteže igrati.

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju u subotu od 16.30 ekipu Novog Pazara, u utakmici 35. kola Superlige Srbije.

"Novi Pazar igra odlično ove sezone. Imaju kvalitetne pojedince, koji su se sjajno uklopili u ekipu. U poslednje vreme su verovatno malo razočarani što su posle tako dobre sezone ispali iz trke za Evropu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzrokovalo i neke poraze u nizu", rekao je Kerkez, prenosi klub.

"Ali, sa druge strane, Pazarci su prilično rasterećeni, a sa takvim ekipama je najteže igrati", dodao je trener Čukaričkog.

Tim sa Banovog brda je treći na tabeli domaćeg šampionata sa sa 68 bodova, koliko ima i drugoplasirani TSC, odnosno ima četiri boda više od Partizana koji je četvrti. Na drugoj strani, Novi Pazar je šesti tim lige sa 50 bodova.

"Na nama je da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata, da zadržimo treće mesto i da se nadamo eventualnom kiksu TSC-a, koji je trenutno bolje plasiran od nas", rekao je Kerkez.

On je podsetio da je njegova ekipa u oba meča protiv Novog Pazara ove sezone imala problema.

"U prvom u gostima uspeli smo da slavimo uz dosta muka na startu sezone, u drugom na Banovom brdu igrali nerešeno, u izuzetno uzbudljivom duelu. Novopazarci su pokazali u tim duelima zašto su tu gde jesu. Svesni smo da nam neće biti lako ni u trećem ovosezonskom odmeravanju snaga... Ali, kao i u svakom drugom meču, ići ćemo na pobedu", rekao je Kerkez.

Odmah posle duela sa Novim Pazarom, Čukarički će u sredu gostovati Vojvodini u polufinalu Kupa Srbije.



"Sve ekipe u polufinalu su zasluženo u završnici Kupa. Sa kim god da smo se ukrstili, bilo bi teško. Imali smo jedino želju da igramo na Banovom brdu bar jedan meč u Kupu ove sezone, ali žreb je odlučio drugačije. Vojvodina je dobar protivnik, igraće se samo jedan meč, sigurno će biti zanimljivo. Videćemo šta će biti na kraju"
, rekao je Kerkez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.