On je pristrasan komentator i hvala mu na tome

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On je pristrasan komentator i hvala mu na tome"

Dijego Sančes, američki MMA borac, bio je vrlo nezadovoljan načinom na koji su komentatori radili prenos njegove borbe.

Dijego Sančes je poznat pod nadimkom "Noćna mora", a njegov ulazak u oktagon sa krstom je scena po kojoj će zauvek biti upamćen.

On je do 30. pobede u MMA karijeri, a 19. u UFC–u došao posle diskvalifikacije Mišela Pereire koji ga je na ilegalan način udario kolenom u glavu.

Diego Sančes je dobijao svakakve savete od svojih trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom borbe, a pogotovo se izdvaja jedan o načinu na koji treba da diše i kako da se kreće i udara.

Posle tog čitavog fijaska koji je "kvalitetno" propraćen po društvenim mrežama, usledila je objava na "Instagram" profilu u kojoj je Sančes objasnio kako se borio i kritikovao Danijela Kormijea za pristrasno komentarisanje.

"Kako svi mislimo da smo eksperti tako imamo i oči koje nam služe da gledamo, a ja ću vam sada pokazati ono što niste videli. Moj trener treba da dobije nagradu za trenera godine jer je ponovo stvorio borca od tridesetosmogodišnjaka. Ovo što gledate je nešto posebno i moj trener za to treba da bude nagrađen, jer je to učinio potpuno sam. Dugujete mu veliko izvinjenje za sve što ste rekli, a ukoliko mu se ne izviniti to dovoljno govori o vama i nema vam pomoći. Svim mojim fanovima poručujem da ih mnogo volim, a svima koji su me kritikovali bih poručio samo da me gledaju. Što se tiče Konora Mekgregora, u svakom momentu bih pristao na borbu sa njim i to bi za promenu bila kvalitetna borba. Danijelu Kormijeu bih se isto zahvalio iz sveg srca. Hvala ti što si mi ukazao na to šta se stvarno događa i što nisi pre meča razgovarao ni sa kim iz mog ugla. Hvala ti što si pokazao koliko si pristrasan", napisao je Dijego Sančes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.