Omladinci Srbije ubedljivi protiv Austrije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Srbije ubedljivi protiv Austrije

SUBOTICA - U drugom kolu prve grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope omladinska fudbalska reprezentacija Srbije danas je u Subotici savladala selekciju Austrije sa 3:0 (0:0).

Poslednju utakmicu kvalifikakcionog turnira Srbija igra 17. maja protiv Mađarske, dok se u preostalom meču sastaju Austrija i Finska.

U prvom susretu drugog kola Mađarska je ranije danas u Tavankutu pobedila Finsku sa 2:1.

Pobednik kvalifikacione grupe izboriće plasman na prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evrope za fudbalere do 19 godina, koje se od 19. jula do 2. avgusta održava u Ukrajini.

Pred oko 1.000 gledalaca na stadionu Bačke, po sunčanom i toplom vremenu, sudio je Halis iz Turske.

Strelci su bili Savić u 47, Ljajić u 56. i Milić u 60 minutu.

Žuti kartoni Matić, Ignjovski, Miljković (Srbija).

Crveni karton Ignjovski (Srbija) u 51. minutu.

Srbija: Kirovski, Miljković, Milanović, Savić, Cvetković, Ignjovski, Matić, Stevanović (Ivković), Ljajić, Milić (Lazović), Aleksić (Cakić).

Austrija: Eger, Hart, Dragović, Radaković (Kral), Klem (Majstorović), Taušman, Sahanek, Hofer, Graugol, Elzner i Gučer.

Posle odlične igre u prvih 15 minuta drugog dela susreta Srbija je uspela da zabeleži važnu pobedu i nanese visok poraz reprezentaciji Austrije.

Ceo tok utakmice išao je na stranu Srbije koja je držala sve konce igre u svojim rukama. Terenska inicijativa, koja je bila očita i u prvom poluvremenu, materijalizovana je u nastavku meča efektnim golovima Savića, Ljajića i Milića.

Reprezentacija Srbije u poslednjem kolu, u susretu protiv Mađarske, ima veliku priliku da izbori plasman na finalni turnir prvenstva Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.