Omaž Detroita Čonsiju Bilapsu (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omaž Detroita Čonsiju Bilapsu (foto)

Pistonsi penzionisali 'keca'.

Detroit je sinoć na svom parketu poražen od ekipe Denvera, ekipe čiji dres je takođe nosi proslavljeni košarkaš, ali ni to nije pokvarilo ceremoniju upriličenu u čast  legendarnog američkog plejmejkera.

Zvezda večeri u 'Auburn Hils Areni' bio je Čonsi Bilaps koji je u dva navrata nosio dres ekipe Pistonsa.

39-godišnji košarkaša je karijeru započeo u dresu Boston Seltiksa, a igrao je i za Toronto Reptorse, Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nagetse, Minesotu Timbervulfse, Nju Jork Nikse i LA Kliperse.

Bilaps je proveo 7 sezona u ekipi Pistonsa, a pamtiće se da je bio deo šampionske generacije, koja je 2004. godine osvojila šampionski prsten.

posle epizoda u nekoliko NBA ekipa, Bilaps se vratio u Detroit 2013. godine, gde je i okončao svoju bogatu košarkašku karijeru.

Congrats Chauncey Billups!

A video posted by NBA (@nba) on Feb 10, 2016 at 7:41pm PST
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.