Oliveira je novi šampion VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 09:35

Oliveira je novi šampion VIDEO

Čarls Oliveira je novi šampion UFC lake kategorije.

Sjajni performans Čarlsa Oliveire doneo mu je šampionsku titulu UFC lake kategorije i on je 11. po redu šampion ove kategorije.

Do šampionskog pojasa je došao pobedivši Majkla Čendlera tehničkim nokautom već početkom druge runde.

Prva runda je bila spektakularna, manje više kao i čitavo veče. Oliveira je odmah prednjim kalf kikom počistio Čendlera, pa je nakon tridesetak sekundi krenuo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rušenje uhvativši obe noge Majkla Čendlera i upao u giljotinu.

Uspeo je Oliveira ne samo da se izvuče iz giljotine, nego da dođe do kontra napada, jer je Čendler pogrešio, skliznuo i dao leđa Oliveiri, a ovaj supleksom došao do situacije u kojoj zaključava telo Čendlera i traži gušenje sa leđa, ali se Čendler izvukao.

Uspeo je "Iron Mike" Čendler da napravi dve posekotine na licu Čarlsa Oliveire i činilo se da je u blagoj prednosti zbog sjajnih kombinacija, da bi već na početku druge runde, Oliveira odlično pogodio Čendlera i poslao ga na pod.

Borba je prekinuta, a Oliveira je postao novi šampion i odmah otrčao do komentatorskog tria "Džo Rogan-Danijel Kormije-Džon Anik", pa do Dejne Vajta i do svojih najbližih u publici, pa se očekuje i kazna zbog odlaska među ljude (to je bilo i pre koronavirusa, prim. aut.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.