Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 10:49

Olimpijske igre u Tokiju možda bez prisustva gledalaca

Premijer Japana Jošihide Suga nije odbacio mogućnost da Olimpijske igre u Tokiju, od 23. jula do 8. avgusta, budu održane bez gledalaca, ukoliko glavni grad Japana bude u vanrednom stanju zbog kovida 19.
"Ukoliko na snazi bude vanredno stanje, onda ne možemo da odbacimo mogućnost da neće biti gledalaca u sportskim arenama", izjavio je Suga, a preneo Rojters.

Očekuje se da organizatori Olimpijskih igara u toku dana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odluče da li će dozvoliti prisustvo navijača na stadionima.
Suga je ukinuo vanredno stanje u Tokiju prošle nedelje, ali je zadržao na snazi takozvano "kvazi vanredno stanje" sa pratećim restriktivnim merama do 11. jula.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Olimpijskim igrama do 10.000 lokalnih navijača

Izvor: Beta, 21.Jun.2021

Na Olimpijskim igrama u Tokiju biće dozvoljeno prisustvo ograničenom broju lokalnih navijača, saopštili su danas organizatori.Organizatori su postavili ograničenje od 50 odsto kapaciteta, odnosno maksimalno 10.000 gledalaca na svim dogadjajima u okviru Igara.Odluka je objavljena nakon razgovora...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.