Olimpijakos pronašao novog centra (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos pronašao novog centra (video)

Prvo Barcokasovo pojačanje po povratku.

Pre nego što se na klupu Olimpijakosa vratio Jorgos Barcokas, uprava je rešila da se rastane sa dvojicom Amerikanaca, Vilom Čerijem i Vilijem Ridom.

Sada je, kako stoje stvari, pronađena zamena za centra Rida.

U pitanju je košarkaš Promiteasa Oktavijus Elis.

Olimpijakos će čak platiti i obeštećenja za čoveka koji u proseku beleži 10,7 poena i sedam skokova u Grčkoj, kao i 10,7 poena i 6,3 skokova u Evrokupu.


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos dovodi Oktavijusa Elisa

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2020

Nakon nekoliko odlazaka, došlo je vreme da Olimpijakos pojača svoje redove. Kako stvari stoje, Pirejci su svoje redove odlučili da osnaže u Grčkoj, pošto će prema navodima specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops, u tim iz Pireja preći igrač Promiteasa, Oktavijus Elis. Nekadašnji košarkaš...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.