Olimpijakos potvrdio - DVA puta protiv Zvezde na pripremama!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos potvrdio - DVA puta protiv Zvezde na pripremama!

''Bratski'' evroligaški klubovi deo priprema će zajedno provesti.

Atinski Olimpijakos je juče na svom zvaničnom sajtu objavio plan priprema za sledeću sezonu.

One počinju 22. avgusta, a do početka nove sezone crveno-beli iz Pireja će odigrati i veći broj pripremnih utakmica.

Nama su najzanimljivije one koje su zakazane za 17. i 20. septembar, kada će Olimpijakos odmeriti snage sa šampionom Srbije i ABA lige, Crvenom zvezdom.

Pre toga će, 6. i 7. septemra Olimpijakos učestvovati na turniru sa Efesom, Venecijom i Armanijem, a 11. septembra će se sastati i sa ruskim Uniksom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos dvaput protiv Zvezde tokom priprema za sezonu 2019/2020

Izvor: B92, 06.Avg.2019

Košarkaški klub Olimpijakos objavio je imena protivnika za pripremni period pred sezonu 2019/20...Tim iz Pireja je objavio kada će se okupiti i sa kim će se sastati pred novu sezonu, a ujedno i da će učestvovati na prestižnom "Gomeljski kupu" u Moskvi...Među protivnicima Olimpijakosa našao se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.