Olimpijakos ponizio Panatinaikos

Izvor: MVP.rs, 17.Okt.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos ponizio Panatinaikos

Derbi nije opravdao očekivanja.

Već postaje trend da se Olimpijakos i Panatinaikos sastanu u ranoj fazi domaćeg takmičenja. Ovoga puta, grčki "večiti derbi" je odigran u sklopu drugog kola i nije opravdao očekivanja. Neizvesnosti nije bilo jer su Pirejci ostvarili više nego ubedljiv trijumf u "Dvorani mira i prijateljstva". Konačan rezultat je bio 88:63.

Meč je bio rešen već u prvom poluvremenu, a drugo je bilo čisto odrađivanje posla. Ishod utakmice i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << mogao da bude drugačiji s obzirom da je Olimpijakos na kraju imao čak 19 ofanzivnih skokova, a ukupno 20 više od svojih rivala! Pirejci su dominirali i u asistencijama. Imali su ih 18, dok su gosti uspešno dodavali devet puta. Takođe i u ukradenim loptama (9:1).

Jorgos Printezis je poneo epitet igrača utakmice. Košarkaš pobedničkog tima je zabeležio 18 poena i pet skokova. Odličan je bio i Met Lodžeski sa 15 poena i devet uhvaćenih lopti.

Uskoro opširnije...

 

Rezultati drugog kola:

Retimno - Aris 69:60 (Dragićević 7p)

PAOK - Kolosos 85:73 (Miljenović 6p, 5sk)

AEK - Lavria 96:56

Promiteas - Doha 78:70

Trikala - Apolon 65:60 (Vitkovac 3p)

Kimi - Korivos 93:70 (Čupković 19p, 7sk - Milutinović nije igrao)

Olimpijakos - Panatinaikos 75:54 (Milutinov 

(foto: intime.gr)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.