Olimpijakos oslabljen čeka bratski duel sa Zvezdom

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos oslabljen čeka "bratski" duel sa Zvezdom

Fudbaler Olimpijakosa Matje Valbuena povredio je mišić desne noge na derbiju grčkog prvenstva sa PAOK za vikend.

Kako prenose grčki mediji, polusezona za omalenog Francuza je završena.

Valbuena je bio strelac izjednačujućeg pogotka protiv velikog rivala iz Soluna, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

On čitave sezone ima velikih problema sa povredama, zbog čega je samo jednom bio starter u Ligi šampiona i to u prvom kolu na meču sa Totenhemom u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pireju.

Valbuena je u prvenstvu odigrao devet utakmica, postigao četiri gola i zabeležio tri asistencije.

Trener atinskog kluba Pedro Martins moraće da promeni formaciju za meč sa Crvenom zvezdom, pa će umesto dosadašnje 4-3-3, najverovatnije zaigrati 4-4-2, koja se pokazala dobrom u završnici meča sa crno-belima.

Odlučujući meč "bratskih" klubova za treće mesto u grupi i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope igra se u sredu od 21.00 u Atini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Valbuena propušta meč odluke sa Zvezdom, Martins spremio novu formaciju

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2019, 01:09

Olimpijakos će u utakmici odluke u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde biti lišen pomoći isklusnog francuskog veziste Matjea Valbuene. Nekadašnji as Marselja i Liona povredio je mišić desne noge u nedavnom derbiju sa PAOK-om, sa kojim je već imao problema u proteklom delu sezone, pa je za njega...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.