Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2020, 00:46

Olimpijakos ne igra u Barseloni i Vilerbanu

Otkazane obe utakmice

Evroliga je odlučila da usliši molbe čelnika Olimpijakosa i odloži gostovanja Asvelu u Vilerbanu i Barseloni u predstojećoj duploj sedmici.

Evroliga je ovu informaciju potvrdila na zvaničnom sajtu. Olimpijakos je tokom vikenda imao po jedan slučaj virusa korona u timu, s tim što je prvi bio u direktnom kontaktu sa celom ekipom i odluka je doneta iz predostrožnosti kako se virus ne bi dalje širio.

Olimpijakos je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da igra prvo u sredu u Blaugrani, s tim da je Barselona onda trebalo da dočeka Crvenu zvezdu dva dana kasnije. Posle Katalonije pirejski crveno-beli su po planu i programu imali zakazan susret u Vilerbanu s Aselom u petak.

Iz cenrale elitnog klupskog takmičenja stiglo je obaveštenje da se intenzivno traže termini za odigravanje utakmica.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.