Olimpijakos ne čeka – Mirotiću nudi 6.000.000 €!

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 16:53

Olimpijakos ne čeka – Mirotiću nudi 6.000.000 €!

Grčki Olimpijakos spreman da je ponudi Nikoli Mirotiću 6.000.000 evra za dvogodišnji ugovor, prenosi portal Jurohups.

Tim iz Pireja ostao je bez Saše Vezenkova, koji je prihvatio ponudu Sakramento Kinga, a košarkaš Barselone nameće se kao adekvatna zamena za MVP Evrolige iz prošle sezone.

Kako se navodi, grčki velikan će krilnom košarkašu ponuditi dvogodišnji ugovor vredan šest miliona evra.

Saga o tome gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traje danima, od kada se pojavila informacija da će katalonski gigant morati da smanji budžet za narednu sezonu.

Spekulisalo se da su za jednog od najverdnijih igrača u Evropi zainteresovani Fenerbahče Olimpija Milano Efes, ali i srpski evroligaši Crvena zvezda i Partizan, a pojavila se informacija da su beogradski crno-beli poslali ponudu za najtraženijeg košarkaša na letnjoj pijaci.

Mirotić je prethodne sezone u proseku u Evroligi imao 14,1 poen, 5,1 skok i 1,1 asistenciju po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.