Olimpijakos: Destinacija - Srbija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos: ''Destinacija - Srbija!'' (foto)

Stižu Pirejci!

Crvena zvezda i Olimpijakos sutra od 21 čas na ''Marakani'' igraju meč drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Zvezda je u prvom kolu poražena od Bajerna (3:0) u Minhenu, a Olimpijakos je na svom terenu izborio remi (2:2) protiv Totenhema.

Ishod sutrašnjeg meča neće imati uticaj samo na stanje na tabeli u ovoj grupi, nego će biti značajan i u trci Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Srbije za famozno 15. mesto na UEFA listi koje donosi dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, od sezone 2020/21.

TV prenos je najavljen i na RTS-u i na Areni Sport 1, a tokom prepodneva crveno-beli iz Pireja su krenuli put Beograda, uz poruku na svom Tviter nalogu:

''Destinacija - Srbija''.

Među igračima koji bi sutra mogli da zaigraju na ''Marakani'' je i doskorašnji fudbaler Radničkog iz Niša Lazar Ranđelović, a kompletan spisak igrača koji će biti na raspolaganju treneru Olimpijakosa možete da pogledate OVDE.

-

Destination Serbia ✈🇷🇸#Olympiacos #CZVOLY #UCL #Serbia #Belgrade #Replay #replay4olympiacos #replay_greece @REPLAY pic.twitter.com/4rr0D7ui5x

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 30, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević pred Olimpijakos: Znam za prijateljstvo i brastvo, ali na terenu se borimo za Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2019

Od plasmana u Ligu šampiona ostala je samo bleda senka sećanja na trzaj glavom Alekse Vukanovića u revanšu protiv Jang Bojsa. Posle epskog uspeha Crvena zvezda je očekivano odigrala nekonkurentnu utakmicu u Minhenu protiv Bajerna. I vrlo neočekivano – nekonkurentan meč na gostovanju večitom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kako bi Milojević večeras mogao da iznenadi?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 10:49

Startna postava Crvene zvezde je i dalje zagonetka, tako će biti do pred sam početak meča. Koje su opcije u igri?..Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje Olimpijakos u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona...Spektakl na ''Marakani'' je zagarantovan, sastaju se dva ''bratska'' kluba, ambijent...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.