Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 20:20

Olimpija krenula ka tituli, Banjak van protokola

Kamerunac proputio meč zbog suspenzije, Tabor Sežana lak zalogaj za Ljubljančane - 3:0

Olimpija je spremno dočekala nastavak sezone i nastavila juriš ka šampionskoj tituli. Ljubljančani su bez problema savladali Tabor Sežanu na gostovanju i ponovo pobegli drugoplasiranom Celju na pet bodova prednosti - 3:0 (1:0).

Najzaslužniji za slavlje ekipe Safeta Hadžića bio je dvostruki strelac Luka Menalo, koji je gol domaćina pogađao u 29. i 86. minutu. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za najlepši trenutak utakmice bio je zaslužan Enrik Ostrc, koji je u 64. minutu snažnim udarcem levom nogom sa oko 25 metara savladao Davida Šugića.

Van protokola ostao je budući štoper Partizana Maki Banjak, koji je odrađivao suspenziju iz meča sa Murom, neposredno pre pauze uslovljene pandemijom virusa korona.

Olimpiju u narednom kolu očekuje derbi sa drugoplasiranim Celjem, koji bi mogao da odluči šampionsku titulu. Tabor Sežana ide na noge Muri.

SLOVENIJA 1 – 26. KOLO

Petak

Aluminij - Mura 1:3 (0:1)

Celje - Rudar 2:0 (0:0)

Subota

Tabor Sežana - Olimpija 0:3 (0:1)

Nedelja

18.00: (1,95) Bravo (3,45) Triglav (3,60)

20.30: (3,50) Domžale (3,35) Maribor (2,00)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.