Oličenje neprofesionalizma, Englez nervira Lamparda?!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oličenje neprofesionalizma, Englez nervira Lamparda?!

Veznom igrači se drugi put u kratkom roku dešavaju slične stvari.

Čelsi je već u Valensiji gde se sprema za sutrašnji meč protiv domaćina, oba tima imaju po sedam bodova tako da je ovo jedan od važnijih mečeva za "plavce" i "slepe miševe".

Ipak Lampard će poći bez sveže oporavljenog Rosa Barklija, Englez je ponovo snimljen kako radi gluposti.

Englez je dobio dozvolu od Lampard da tokom internacionalne pauze ode u Dubaji, ali je vezni igrač tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snimljen kako pleše u polugolom aranžmanu, te ga je Lamps izostavio sa spiska igrača za gostovanje u Španiji.

"Naivan je, imam dva problema sa njim. Prvi su naslovi ove nedelje, Ros već zna kako sam se osećao posle prvog naslova. Tada sam ga podržao, ali je sada pokazao nedostatak profesionalzima. Nisam diktator, razumem da su moji igrači ljudi, ne želim da izigravam policiju. Dobro je trenirao, ništa nemam protiv njega, ali sada je trenutak da se pokaže na terenu", izjavio je trener Čelzija.

Barkli je "obeležio" prošli susret sa Valensijom kada je za svojih deset minuta na terenu uspeo da promaši penal, tako da su Španci slavili na "Stamford Bridžu". Posle toga je imao i bliski susret sa taksistom, bivši igrač Evertona će morati dobrano da se potrudi u nastavku sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.