Olga Danilović nominovana za nagradu Hrabro srce

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga Danilović nominovana za nagradu "Hrabro srce"

Međunarodna teniska federacija (ITF) nominovala je danas srpsku teniserku Olgu Danilović za nagradu "Hrabro srce" u konkurenciji Evro-afričke zone, koja se dodeljuje za požrtvovanost i rezultate u Fed kupu.

Olga Danilović (17) je debitovala za reprezentaciju Srbije u februaru u takmičenju Prve grupe Evro-afričke zone u Talinu (Estonija).

Ona je tada ostvarila tri pobede u singlu, među kojima i protiv 15. teniserke sveta Letonke Anastasije Sevastove. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Osim srpske teniserke, nominovane su Britanka Džoana Konta i Letonka Jelena Ostapenko. Glasanje počinje 23. marta na sajtu Fed kupa i trajaće do 29. marta.

Od teniserki iz Srbije ovu nagradu dva puta je osvajala Jelena Janković, Bojana Jovanovski jednom, dok je među nominovanima bila Ivana Jorović.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olga nominovana za "Hrabro srce" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018

Glasanje će trajati do 29. marta...Mlada srpska teniserka Olga Danilović nominovana je za nagradu "Hrabro srce" koju Međunarodna teniska federacija (ITF) dodeljuje za požrtvovanost i rezultate u FED kup takmičenju. Danilovićeva je boje Srbije ove godine branila u februaru, u takmičenju Prve grupe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.