Ole opet mora da čeka Pogbu  prehladio se na svadbi

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ole opet mora da čeka Pogbu " prehladio se na svadbi

Pol Pogba nikako da se vrati na teren, a vesti o razlozima njegovog odsustva postaju sve komičnije.

Naime, Francuz se oporavio od povrede skočnog zgloba pa je menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer najavio njegov povratak na teren u narednim mečevima.

Međutim, najskupljeg fudbalera u istoriji Junajteda je zadesio novi peh – prehladio se.

Kako prenose engleski mediji, Pogba se prehladio nakon što je proteklog vikenda boravio u Francuskoj gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prisustvovao svadbi svog brata Florentana.

Pogba je van terena od kraja septembra, nije nastupio još od remija sa Arsenalom 1:1. Na šest mečeva na kojima je igrao ove sezone zabeležio je samo dve asistencije.

Konstantno se spekuliše o njegovom odlasku, najčešće se dovodi u vezu sa Real Madridom, ali Solskjer ne odustaje od njega.

Junajted u sredu dočekuje Kolčester u Liga kupu, a do kraja godine igra još sa Votfordom, Njukaslom i Barnlijem u Premijer ligi.

Prvog dana 2020. "Crvene đavole" očekuje gostovanje velikom rivalu Arsenalu na Emiratima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.