Izvor: RTS, 03.Jul.2020, 22:15

Oladipo ne nastavlja sezonu, Indijana u ogromnim problemima

Najbolji košarkaš Indijana pejsersa Viktor Oladipo neće nastaviti sezonu, jer ne želi da rizikuje obnovu povrede, prenosi I-Es-Pi-En.
Tim Indijana pejsersa više nego desetkovan putuje u Orlando na finiš NBA sezone.

Viktor Oladipo, najbolji igrač tima iz Indijanapolisa, odlučio je da ne putuje sa ostatkom ekipe na Floridu, prenosi Adrijan Vojnarovski.
"Dipo" ne želi da rizikuje obnavljanje povrede kvadricepsa, zbog koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << propustio veliki deo ove sezone.
Pored izostanka Oladipa, Indijana nije sigurna da li će u Orlando putovati sa Malkomom Brogdonom.
Startni plejmejker i jedan od najboljih pojedinaca Pejsersa zaražen je koronavirusom, a uprkos želji da nastavi takmičenje, nije poznato da li će moći da se priključi saigračima u "mehuru".
NBA sezona nastaviće se 30. jula u Orlandu, u Diznijevom kompleksu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Napeto u Majamiju, član startne petorke zaražen koronavirusom

Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 11:08

Drugi košarkaš Majami Hita pozitivan je na koronavirus zbog čega je ta NBA ekipa zatvorila svoj centar za treninge. . List sa Floride "Fort Loderdejl San Sentinel" navodi da je zaraženi igrač, čiji identitet nije otkriven, član startne petorke...Majami će nastaviti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.