Ognjenovićeva: Teško, ali ne koliko smo očekivale

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 09:07

Ognjenovićeva: Teško, ali ne koliko smo očekivale

Kapiten srpske reprezentacije Maja Ognjenović izjavila je da su protiv Japana odigrale nekarakterističan meč.

Ona je upravo protiv te selekice odigrala 288. meč u dresu reprezentacije.

"Utakmica protiv Japana je bila očekivano teška, ali možda ne toliko, koliko smo očekivali. Protiv njih smo nekako navikli da igramo pet setova. One su igrale u izmenjenom sastavu, jer im je najbolja igračica Sarina Koga ostala na klupi zbog povrede. Sigurna sam da je to dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uticalo na njihov način igre, ali sam sa druge strane vrlo zadovoljna i srećna što smo uspele da se izborimo u svim situacijama u kojima smo bile u egal završnici“, izjavila je.

Naredni protivnik Srbije je Kenija.

"Sigurno najlošiji protivnik i autsajder u našoj grupi. Verujem da ćemo tu utakmicu iskoristiti za nešto drugačiji sastav i da ove koje su malo više igrale na početku, odmore. To je šansa da se dodatno pripremimo za najvažnije mečeve u grupi, protiv Brazila i Koreje“, zaključuje Ognjenovićeva.

Meč sa Kenijom naše reprezentativke igraju u četvrtak u 7.20 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.