Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajki?

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajki?

Potresna vest stiže iz Republike Srpske.

Foto: MN Press

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts, Ognjen Kuzmić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor, prenosi portal Srpskainfo navodeći da se košarkaš vraćao sa svadbe u Prijedoru.

Kuzmić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu mts iz Real Madrida, u koji je upravo iz tabora crveno-belih otišao 2017. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Prethodno je bio u Panatinaikosu i NBA ligi, gde je igrao za Golden Stejt. Košarkašu karijeru počeo je u banjalučkom Borcu. Sa reprezentacijom Srbije je 2017. osvojio srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Rođen je 16. maja 1990. godine u Doboju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.