Oglasio se i glavni sudija derbija!

Izvor: Mondo, 04.Mar.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i glavni sudija derbija!

O greški njegovog tima priča se više nego o fudbalu na "večitom" derbiju. Na iznenađenje mnogih, posle meča Zvezde i Partizana, Majo Vujović je lično stao pred novinare.

Do sada nismo imali prilike da posle utakmica Superlige, ali i ostalih takmičenja intervjuišemo i uzmemo izjave od sudija utakmice. Majo Vujović je čini se, po tome postao jedinstven primer u srpskom fudbalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Iskusni sudija, glavni arbitar 153. "večitog derbija" zastao je u subotu ispred svlačionice i porazgovarao sa novinarima.

Iako ništa konkretno nisu dobili, predstavnici medija čuli su utiske arbitra iz Novog Sada.

"Osećao sam se odlično, derbi je praznik fudbala. Nisam čuo pogrdna skandiranja sa tribina, jer sam bio skoncentrisan na ono što će uslediti, a kasnije i na dešavanja na terenu".

Na pitanje da li je imao priliku da pregleda snimak utakmice, odgovorio je:

"Nismo još, tek ćemo analizirati utakmicu".

Upitam da li je upoznat  sa činjenicom da se u oba tabora žale na njegove odluke, sa osmehom (koji nije skidao sa lica sve vreme razgovora), kratko je rekao:

"Nisam".
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.