Oglasio se Milan Borjan posle derbija u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:50

Oglasio se Milan Borjan posle derbija u Nišu

Morao je da se javi.

Fudbaler Crvene zvezde, na pozajmici u Slovanu, Milan Borjan oglasio se posle finala Kupa Radivoja Koraća.

U Nišu je slavila Crvena zvezda protiv Partizana (85:79), a dugogodišnji golman crveno-belih postavio je fotografiju rezultata meča na svom Instagram storiju uz krunu iznad grba tima sa Malog Kalemegdana.

Borjan je trenutno van terena zbog povrede koju je zadobio na meču protiv Žiline. Iskusni čuvar mreže se nakon jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intervencije u svom šesnaestercu nezgodno prizemljio na kuk i zbog toga je morao da bude iznet sa terena, a kasnije je i odveden na lekarske preglede i još uvek se ne zna tačan datum njegovog povratka među stative.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.