Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 20:23

Oglasila se Budućnost: Imamo šestoricu zaraženih

Još jedan član pozitivan na COVID - 19

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da je šest igrača tog tima zaraženo virusom korona.

Prethodno je otkazana utakmica Evrokupa sa Brešom koja je trebalo da se odigra u utorak.

"Nakon otkazane utakmice sa Brešom koja je trebalo da se odigra u utorak, odrađen je test članu ekipe za kojeg se sumnjalo sa može biti pozitivan zbog parametara koji su dobijeni na prethodnom testu. Nažalost i ova osoba je pozitivna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i trenutno imamo šest pozitivnih na Covid -19. Osoba je asimptomatična i nalazi se u izolaciji", saopštila je Budućnost.

Kako trenutno stoje stvari, Podgoričani neće na teren barem dve nedelje, pa se očekuju dodatna odlaganja.Već su odložene utakmice sa Cedevita Olimpijom (ABA) i Brešom (EK), a verovatno će se isto dogiditi i sa duelima sa Igokeom (ABA) i Metropolitenom (EK).

Budućnost bi na teren mogla da se vrati 14. novembra u Zadru, ili četiri dana kasnije u meču 8. kola Evrokupa sa Unikahom u Morači

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.