Odsustvo Biševca veliki gubitak

Izvor: B92, 13.Mar.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odsustvo Biševca veliki gubitak"

Fudbaleri Olimpika iz Liona u nedelju u derbiju 29. kola francuske Lige jedan gostuju u Marseju.

Trener ekipe sa Žerlana Iber Furnije rekao je da je njegova ekipa osetno oslabljena zbog izostanka reprezentativca Srbije Milana Biševca.

Biševac se oporavlja posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

"Voleo bih da možemo u Marsej sa najjačim timom. Nažalost, imamo problema. Joan Gorkuf je ponovo povređen, nadam se da nije ništa ozbiljno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Još veći problem je izostanak Biševca. Ne smemo da zaboravimo da je on bio ključni čovek naše odbrane u prvoj utakmici. Njegovo odsustvo u ovakvom meču je baš veliki gubitak", kaže Furnije.

Ekipa iz Liona ima bod više od drugoplasiranog Pari Sen Žermena i četiri boda prednosti u odnosu na imenjake iz Marseja. Parižani u ovom kolu gostuju u Bordou a Furnije kaže da je cilj njegove ekipe ne samo da zadrži prvu poziciju nego da pobedi. Ranije je predsednik kluba rekao da bi i nerešen rezultat bio dobar.

"Naš predsednik poznaje fudbal. Mi idemo da odigramo hrabro protiv odlične i spremne ekipe koja će imati i veliku podršku navijača. Nećemo odustati od svoje igre, njom smo došli do dobrih rezultata i prvog mesta", rekao je Furnije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Odsustvo Biševca je baš veliki gubitak“

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2015

Fudbaleri Olimpika iz Liona u nedelju u derbiju 29. kola francuske Lige jedan gostuju u Marseju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.