Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka: Nejmar može da ide! Jedino pitanje je: Za koliko?

Na kraju je ipak do igrača. I možeš ti kao klub da se natežeš, ali kad je igrač plaćen 222.000.000 evra pitanje je koliko je to mudro. Pa u intervjuu za Parizjen, čiji je veći deo posvećen najaktuelnijoj temi u svetu fudbala, sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo otvoreno kaže: Nejmar može da ide! Pre no što nastavimo dalje, da podsetimo d...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO OTKRIVENA PRAVA ISTINA O NEJMARU! Sportski direktor PSŽ-a BEZ UVIJANJA otkrio šta se dešava sa brazilskom zvezdom!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2019, 09:25

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo u razgovoru za "Le Parisien" potpuno otvoreno pričao o statusu najveće zvezde kluba - Brazilca Nejmara.

Nastavak na Kurir...

PSŽ - Dva Brazilca menjaju Nejmara?

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019

Leonardo ima jasan plan, tipovao dvojicu ofanzivaca....Pari Sen Žermen će navodno tražiti Umtitija kao deo sporazuma za Nejmara, međutim Barselona nema četvrtog štopera, a i sam Francuz nije voljan da ode iz Katalonije...Sa druge strane, Barsa je voljna da se oslobodi Kutinja, u tom slučaju, ponuda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.