Odlučeni NA timovi za finale ESL Pro Lige

Izvor: B92, 12.Maj.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučeni NA timovi za finale ESL Pro Lige

Danas su završeni poslednji mečevi ESL Pro League kvalifikacija.

Nakon sinoćnih uzbudljivih mečeva evropskog takmičenja za finale ESL Pro Lige, odigrali su se poslednji mečevi američkih kvalifikacija. Pitanje timova koji će učestvovati na turniru u Dalasu, koji ima nagradni fond od 750 000 dolara, je razrešeno.

Prvi tim na američkoj tabeli bio je brazilski SK Gaming, sa 18 pobeda. Odmah ispod njih bili su njihovi sunarodnici Immortals i američki velikani Team >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Liquid, sa po 17 pobeda. Njima se priključuju timovi Cloud9, OpTica i NRG.

Poslednji tim na tabeli, koji je zaslužio automatsko ispadanje iz ESL Pro Lige, je Animal Squad, ali oni neće ni učestvovati u sledećoj sezoni niže Premijer lige, zato što su odlučili da se povuku iz ove lige i predaju mesto nekom drugom timu.

Timovi Rush i The Foundation boriće se za opstanak u ligi protiv timova koji su završili na drugom i trećem mestu u nižoj premijer ligi, Enigma6 i Ghost.

Prvoplasirani tim Premijer lige, Splyce, automatski prolazi u ESL Pro Ligu.

Finale ESL Pro Lige u Dalasu održaće se između 31. maja i 4. juna, gde će se šest američkih i šest evropskih timova suočiti u borbi za titulu prvaka ESL Pro Lige i sumu od 750 000 dolara. Da li će Evropa dokazati svoju dominaciju? Ili ćemo videti Amerikance na prvom mestu?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.