Izvor: RTS, 10.Jan.2022, 23:13

Odložen duel Žalgirisa i Zvezde zbog koronavirusa

Utakmica između Žalgirisa i Zvezde, koja je trebalo da se igra u četvrtak u okviru 21. kola Evrolige, odložena je na zahtev crveno-belih zbog epidemije koronavirusa.
Susret između Žalgirisa i Zvezde je već treća utakmica crveno-belih u Evroligi koja je odložena ove godine zbog koronavirusa, posle duela sa Realom i Fenerbačeaom.

Duel sa litvanskim klubom trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se igra u četvrtak 13. januara od 19 časova, ali je odložen zbog velikog broja zaraženih igrača i članova stručnog štaba u beogradskom timu.
Čak 10 košarkaša Zvezde nalazi se u kovid protokolu, kao i trojica članova stručnog štaba, uključujući prvog trenera Dejana Radonjića.
Novi termin odigravanja ovog meča biće naknadno određen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.