Odličan posao Čukaričkog - Stigao novi napadač!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan posao Čukaričkog - Stigao novi napadač!

Fudbalski klub Čukarički obavio je sjajan posao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka i pojačao se na poziciji napadača igračem čije je ime dobro poznati ljubiteljima fudbala u Srbiji.

Superligaš sa Banovog Brda uspeo je da pojača napadačku liniju poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Najavljivali su sportski direktor i trener Čukaričkog da se traži rešenje na poziciji napadača a izbor je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pao na bivšeg prvotimca Crvene zvezde i Vojvodine Ognjena Ožegovića.

Nakon šestomesečne epizode u Kini Ognjen Ožegović se vraća u srpski fudbal i predstavljaće ozbiljno pojačanje za "Brđane" koji na startu nove sezone ne beleže dobre rezultate.

Čukarički je eliminisan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvih sedam mečeva domaćeg šampionata osvojeno je samo pet bodova uz tri postignuta gola što ukazuje na nedostatak dobrih opcija u napadu.

Ognjen Ožegović bi mogao da bude pravo rešenje za probleme "Brđana" jer se radi o igraču koji je pre odlaska u Kinu pružao sjajne partije u dresu Vojvodine, posebno u mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožegović se vratio u srpski fudbal!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine Ognjen Ožegović vraća se u srpski fudbal, i nastavlja karijeru u Čukaričkom...Pola godine je napadač proveo u kinskom Čančun Jataiju, ali se i pored interesovanja drugih evropskoh klubova odlučio za ekipu sa Banovog brda...Navodno, i Voša i Zvezda...

Nastavak na Telegraf.rs...

ČUKA SE POJAČAVA: Stigao Ožegović

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016

Ognjen Ožegović u nastavku sezone će igrati za ekipu Čukaričkog.g.. . . Bivši napadač Crvene zvezde, Rada, Vojvodine i kineskog Čangčun Jataija trebalo bi da bude kapitalno pojačanje koje bi ekipi Čukaričkog donelo borbu za vrh tabele..  . Ožegović je igrao za kadetsku, omladinsku i mladu...

Nastavak na HotSport.rs...

Čukarički imao paklen plan za kraj prelaznog roka

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2016, 08:29

Pored Ožegovića Brđani bili blizu angažovanja Marka Jovanovića..Poslednjeg dana prelaznog roka u Čukaričkom je bilo vrlo burno. Brđani su uspeli da angažuju nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Ognjena Ožegovića, a odbranu su želeli da ojačaju dojučerašnjim defanzivcem Partizana...Marko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.