Odličan Svilar – Roma zadovoljna napustila De Kajp

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 21:47

Odličan Svilar – Roma zadovoljna napustila De Kajp

Nije bilo pobednika na stadionu De Kajp u Roterdamu na prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope između Rome i Fajenorda.

Silovito je krenula utakmica u Roterdamu. Igrači Fajenorda su zadali jak ritam od starta meča, pa su domaći tako krenuli sa opasnim atacima na gol Rome.

Tu je za goste glavnu ulogu odigrao srpski čuvar mreže Mile Svilar koji je uspeo da osujeti sve pokušaje domaćih, koji su kao osice kidisali na gol ekipe iz prestonice Italije.

Imala je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Rome svoje šanse. Najbolju je u drugoj polovini prvog dela igre propustio Leandro Paredes čiji je topovski udarac završio na prečki.

Na kraju je ipak Fajenord otišao na pauzu sa golom viška. Nije bila dobra komunikacija u kazneno prostoru Rome u nadoknadi vremena, pa je tako Igor Paišao glavom sa pet metara savladalo golmana Rome.

Dosta mirnije je bilo na startu drugog poluvremena, nije bilo te inicijative od strane domaćih fudbalera. I to je Roma odmah iskoristila.

Igrao se 67. minut kada je Romelu Lukaku posle sjajnog centaršuta Spinacole glavom savladalo golmana Fajenorda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Fejenorda i Rome, pobeda Sportinga u plej-ofu Lige Evropa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

Fudbaleri Fejenorda odigrali su večeras na svom terenu u Roterdamu nerešeno 1:1 protiv Rome, u prvoj utakmici plej-ofa za osminu finala Lige Evropa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.