Odgovor na Nejmara - Mbape sad vredi 200 miliona!?

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor na Nejmara - Mbape sad vredi 200 miliona!?

Čelnici Monaka podigli su sumu za koju će pustiti 18-godišnjeg napadača Kilijana Mbapea sa 180 na 200 miliona evra, javljaju mediji u toj zemlji.

Razlog - u Monaku su osetili šansu da u priču oko supertalentovanog napadača uvuku i Barselonu, koja će gotovo sigurno ostati bez Brazilca Nejmara.

Nejmar će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu, u rekordnom transferu od 222 miliona evra. Navodno, ostali su još samo lekarski pregledi.

To je bio povod za >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odluku čelnih ljudi Monaka da podignu cenu svom igraču. U Kneževini veruju da će se Katalonci posle neuspelih pokušaja da dovedu Brazila Kutinja iz Liverpula - Jirgen Klop je jasno stavio do znanja da tu nemaju šta da traže - okrenuti Mbapeu.

To bi dalje značilo da u narednim danima možemo očekivati "rat" najvećih španskih klubova Barse i Reala za tinejdžera. Madriđani su, navodno, već spremili ček na sumu od 180 miliona za Francuza.

Tu priči nije kraj. Dodatnu zavrzlamu napravio bi i Mančester Siti u slučaju da Pep Gvardiola odluči da se uključi u trku. Gvardiola je nedavno otkrio da razmišlja o Mbapeu, i da Real sigurno ne može da plati više od kluba sa Ostrva.

U svakom slučaju, Nejmarova priča sa PSŽ je stvorila domino efekat i u potpunosti poremetila stanje na tržištu. Vrlo verovatno da ćemo u jednom prelaznom roku imati dva transfera od preko 200 miliona evra.

Podsetimo, dosadašnji transfer rekord drži Pol Pogba sa 104 miliona.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nejmarov transfer podigao Mbapeu cijenu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017

Čelnici Monaka podigli su sumu za koju će pustiti 18-godišnjeg napadača Kilijana Mbapea sa 180 na 200 miliona evra, javljaju mediji u toj zemlji...Razlog - u Monaku su osjetili šansu da u priču oko supertalentovanog napadača uvuku i Barselonu, koja će gotovo sigurno ostati bez Brazilca Nejmara...Nejmar...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.