Odegard saznao svoju sudbinu, ovo su uslovi

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odegard saznao svoju sudbinu, ovo su uslovi

Martin Odegard bi mogao da promeni sredinu.

Fudbaler Reala koji je trenutno na pozajmici u Viteseu, Martin Odegard, mogao bi na kraju ove sezone da promeni sredinu.

Pisali smo vam već tokom proteklih nedelja da bi ovaj mladi norveški fudbaler mogao da promeni sredinu i da preće u holandski Ajaks, ali se od tada ništa nije desilo povodom ovog slučaja.

Ipak, danas je došlo do promene njegovog statusa i predstavnici Real Madrida su se sastali sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ajaksa kako bi se transfer realizovao.

Po svemu sudeći, kako prenose holandski mediji, Odegard će svoju karijeru nastaviti u Ajaksu i to kao pozajmljen igrač na dve godine uz mogućnost otkupa u svakom trenutku.

Navodi se, između ostalog, da ne postoji klauzula po kojoj Real Madrid u budućnosti može da vrati ovog fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.